Skip to content

Развивање на патната мрежа во регионот, преку изработка на техничка документација за изградба на јужна и северозападна обиколница во општина Неготино

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 23, 2019

Датум на реализација

март 31, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1482457

Име на проектот:
Развивање на патната мрежа во регионот, преку изработка на техничка документација за изградба на јужна и северозападна обиколница во општина Неготино

Партнери:
Општина Неготино

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
1.482.457,00 мкд

  • 1.399.857,60 мкд ( техничка документација – средства од Биро за регионален развој )
  • 82.600,00 мкд ( ревизија на техничка документација – средства од Биро за регионален развој ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Неготино
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram