Skip to content

Унапредување и промоција на вински туризам во Вардарски плански регион преку инфраструктурно уредување на регионален вински центар – винска куќа во општина Кавадарци

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 25, 2019

Датум на реализација

ноември 1, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7549639

Име на проектот:
Унапредување и промоција на вински туризам во Вардарски плански регион преку инфраструктурно уредување на регионален вински центар – винска куќа во општина Кавадарци

Партнери:
Општина Кавадарци

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
7.549.639,00 мкд

  • 4.453.179,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 3.096.460,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Кавадарци ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Кавадарци
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram