Skip to content

Унапредување на туристичкиот потенцијал на општина Свети Николе и Вардарски плански регион преку изградба на пешачка патека до археолошки локалитет Била Зора (втора фаза)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 1, 2020

Датум на реализација

декември 22, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

8789858

Име на проектот:
Унапредување на туристичкиот потенцијал на општина Свети Николе и Вардарски плански регион преку изградба на пешачка патека до археолошки локалитет Била Зора (втора фаза)

Партнери:
Општина Свети Николе

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
8.789.858,00 мкд

  • 5.209.267,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 3.580.591,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Свети Николе ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Свети Николе
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram