Skip to content

Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарски плански регион преку изградба на патна инфраструктура во ИЗ УЗУС, општина Велес

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

април 26, 2022

Датум на реализација

септември 26, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7001781

Име на проектот:
Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарски плански регион преку изградба на патна инфраструктура во ИЗ УЗУС, Општина Велес

Партнери:
Општина Велес, Општина Чашка, Општина Градско

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
7.001.781,66 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: Општина Велес, Општина Чашка, Општина Градско
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram