Skip to content

Tag: #ФИТР

Справување со климатските промени 2022 – ФИТР

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), Ве поканува на инфо сесија за условите за аплицирање на предизвикот Справување со климатски промени 2022. Предизвикот има за цел да поттикне
Прочитајте повеќе