Skip to content

Month: December 2020

The XIV session of the Council for development of the Vardar planning region was held

   Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 03.12.2020 година (четврток), ја одржа онлајн XIV -та Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На оваа Седница
Прочитајте повеќе