Skip to content

Month: август 2023

ПОТПИШАН КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА РАЗВОЈ НА ВАРДАРСКИ ПЛАНСКИ РЕГИОН

Во просториите на Синдикатот на УПОЗ се потпиша Колективниот договор за вработените на Центарот за развој на Вардарски плански регион, со кој се унапредија правата на вработените. Синдикатот на УПОЗ
Прочитајте повеќе