Одржана Конститутивна седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион

На 29.12.2021 во продолжение на I-та седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион се одржа и Конститутивна седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион на
Прочитајте повеќе

Одржана I-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 29.12.2021 година ја одржа I-та онлајн Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На оваа Седница беше извршена презентација
Прочитајте повеќе

Одржана Конститутивна Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 26.11.2021 година, во просториите на општина Кавадарци, ја одржа Конститутивната седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На седницата
Прочитајте повеќе

Одржана XX-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 14.07.2021 година ја оддржа онлајн, дваесетата седница на Советот за развој на Вардарски плански регион на која што се донесоа следниве
Прочитајте повеќе

Одржана XVII-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 31.03.2021 година ја оддржа онлајн седумнаесетата седница на Советот за развој на Вардарски плански регион, на која Градоначалниците изразија задоволство од
Прочитајте повеќе

Одржана XIV – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 03.12.2020 година (четврток), ја одржа онлајн XIV -та Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На оваа Седница беше
Прочитајте повеќе

Одржана XIII- та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

    Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 23.11.2020 година ја одржа онлајн XIII- та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.     На
Прочитајте повеќе