Skip to content

Category: Седници

Одржана XII – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 23.03.2023 во општина Демир Каприја се одржа XII-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше по
Прочитајте повеќе

Одржана XI – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 24.02.2023 со почеток во 13:00 часот, on-line се одржа X-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На on-line седницата се вклучија градоначалниците од Вардарскиот плански
Прочитајте повеќе

Одржана X – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 27.01.2023 во општина Кавадарци се одржа X-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше по
Прочитајте повеќе

Одржана IX – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 20.12.2022 во општина Свети Николе се одржа IX-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше
Прочитајте повеќе

Одржана VIII – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 23.11.2022 во општина Велес се одржа VIII-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На седницата согласно законските одредби по завршетокот на мандадот на досегашниот претседател на
Прочитајте повеќе

Одржана VII-та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 16.08.2022 година (вторник) во просториите на општина Кавадарци ја организираше VII-тата Седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион. На
Прочитајте повеќе

Одржана VI-та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

 Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 26.05.2022 година (четврток) во просториите на општина Градско ја организираше VI-тата Седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион. На
Прочитајте повеќе

Одржана V-та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 27.04.2022 година ја одржа V- тата седница на Советот за развој на Вардарски плански регион во просториите на Општина Неготино. На
Прочитајте повеќе

IV – та Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 12.04.2022 година (вторник) во просториите на општина Свети Николе ја организираше IV-та Седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион.
Прочитајте повеќе

I – ва седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 28.03.2022 година ја одржа online I-та Седница на Советот за социјална заштита на Вардарски плански регион на која едногласно се усвои
Прочитајте повеќе