Skip to content

Month: март 2024

Испорака на две “Mултифункционални машини за чистење (метларки)” за општините Неготино и Демир Капија

Во текот на минатата недела од страна на економскиот оператор “ДПТУ BRAKO ДОО” беа испорачани две “Mултифункционални машини за чистење (метларки) за општините Неготино и Општина Демир Капија”.“Метларките – Green
Прочитајте повеќе