Skip to content

Month: октомври 2020

Одржана првата работилница за подготовка на Програмата за развој на Вардарски плански регион 2020-2024 година

        Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 27.10.2020 година ја одржа првата работилница за подготовка на Програмата за развој на Вардарски плански регион 2020-2024,
Прочитајте повеќе

Одржан четвртиот регионален форум за проектот реализиран преку грантовата шема за инвестициски проекти

  Центарот за развој Вардарскиот плански регион го одржа четвртиот последователен регионален форум, за проектот реализиран преку грантовата шема за инвестициски проекти, а во рамки на проектот Одржлив и инклузивен
Прочитајте повеќе