Skip to content

Month: ноември 2020

Одржана XIII- та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

    Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 23.11.2020 година ја одржа онлајн XIII- та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.     На
Прочитајте повеќе

Одржана втора регионална онлајн работилница за изработка на Програмата за развој на Вардарски плански регион 2020-2024 година

Одржана втората регионална онлајн работилница за изработка на Програмата за развој на Вардарски плански регион 2020-2024 поддржана преку проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“, кој се спроведува со финансиска
Прочитајте повеќе

Изградба на рамно плато за Скејт Парк за екстремни спортови во општина Кавадарци

Центарот за развој на Вардарски плански регион во рамки на проектот Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој во Вардарски плански регион ја реализираше активноста „Поставување плато и опрема за скејт
Прочитајте повеќе