Skip to content

Одржана Конститутивна седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион

ДАТУМ

декември 30, 2021

Категории

На 29.12.2021 во продолжение на I-та седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион се одржа и Конститутивна седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион на која што се избра претседател, Г.Лазар Петров, градоначалник на општина Демир Капија, деловник за работа на Советот и План за потребата од развивање на социјални услуги во планскиот регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy