Skip to content

I – ва седница на Советот за социјална заштита на Вардарскиот плански регион

ДАТУМ

март 28, 2022

Категории

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 28.03.2022 година ја одржа online I-та Седница на Советот за социјална заштита на Вардарски плански регион на која едногласно се усвои потребата од развивање на социјални услуги во ВПР, видот и начинот на воспоставување на услугите презентирана од страна на претставник од ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа – Велес.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy