Skip to content

Month: октомври 2022

Конкурс за ангажирање на еден финансиски менаџер

Конкурс за ангажирање на еден финансиски менаџер   Центарот за развој на Вардарски плански регион објавува конкурс за ангажирање на еден финансиски менаџер за потребите на проектот „Креирање на иновациски
Прочитајте повеќе

Потпишување на Договор за Јавна набавка на “4 (четири) противпожарни возила за потребите на ТППЕ Велес, Неготино, Кавадарци и Свети Николе”

Согласно Одлука за јавна набавка бр. 05-6/1 од 14.06.2022, Оглас бр.10137/2022, објавен на ЕСЈН и Одлуката за избор на најповолна понуда бр. 05-6/27 од 12.09.2022   На 12.10.2022 во просториите
Прочитајте повеќе

Втор Регионален саем на социјални претпријатија од Вардарскиот плански регион

На 06.10.2022 на Градскиот плоштад во Општина Неготино се одржа вториот Регионален саем на социјални претпријатија од Вардарскиот плански регион. Саемот официјално го отворија градоначалникот на општина Неготино, Горан Стојанов,
Прочитајте повеќе

Јавен конкурс за инструмент за поддршка по редовна постапка: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации

 Јавен конкурс за инструмент за поддршка по редовна постапка: Ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации   Целта на инструментот е да поттикне зголемување на активности за истражување и развој во
Прочитајте повеќе