Skip to content

Month: јануари 2023

Одржана X – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 27.01.2023 во општина Кавадарци се одржа X-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше по
Прочитајте повеќе