Skip to content

Month: април 2023

Потпишан договорот за изградба на “Регионален центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство во Вардарскиот плански регион”

Потпишан договор за изградба на “Регионален центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство во Вардарскиот плански регион”   На 19.04.2023 се потпиша Договорот за изградба на “Регионален центар
Прочитајте повеќе