Skip to content

Month: мај 2023

Реконструкција на младински парк во Општина Велес

Во тек се градежните активности за реконструкција на младинскиот парк во Општина Велес, кои се спроведуваат во рамки на проектот „ Подобрување на инфраструктурата поврзана со туризмот и спортот, преку
Прочитајте повеќе

Хортикултурно и партерно уредување на кејот на Црна река во општина Росоман

Во тек се градежните активности во рамки на проектот „Хортикултурно и партерно уредување на просторот покрај течението на реката Црна Река“ во општина Росоман, во рамки на кои ќе се
Прочитајте повеќе

Отпочнување на градежните работи во рамки на проект „Регионалниот центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство во Вардарски плански регион – ШЕПА“

Градежните работи во рамки на „Регионалниот центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство во Вардарски плански регион – ШЕПА“ се одвиваат непречено, согласно предвидената динамика. Имплементатор на проектот е
Прочитајте повеќе