Skip to content

Month: април 2024

SIEMdig

 Центарот за развој на Вардарски плански регион започна со имплементација на проектот “Социјална вклученост и емоционална зрелост на најмладите учесници во општеството помогнати од дигитално компетентни наставници” (Social Inclusion and
Прочитајте повеќе