Skip to content

Month: декември 2022

Одржана IX – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 20.12.2022 во општина Свети Николе се одржа IX-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион. На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше по
Прочитајте повеќе