Skip to content

Month: февруари 2023

Одржана XI – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

На 24.02.2023 со почеток во 13:00 часот, on-line се одржа X-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.   На on-line седницата се вклучија градоначалниците од Вардарскиот плански
Прочитајте повеќе

“Реконструкција на локален пат од село Градско до село Долно Чичево, општина Градско”

На ден 23.02.2023 започнаа геадежните работи од страна на економскиот оператот ОСД Кирил ДООЕЛ Скопје. Предмет на договорот е “Реконструкција на локален пат од село Градско до село Долно Чичево,
Прочитајте повеќе